New world order , avagy új világrend. Egyre többször hallhatjuk ezt a furcsa fogalmat politikusok és a világgazdasági, pénzügyi élet legbefolyásosabb szereplői szájából. Valójában már több, mint tíz éve ismételgetik (pl. George Bush az USA elnöksége alatt), hogy hozzászoktassák az embereket. 

Klaus Schwab - a Világgazdasági Fórum (WEF) alapító elnöke már könyvet is írt róla. Yuval Noah Harary izraeli történész - Klaus Schwab főtanácsadója - lehet ennek a torz agyszüleménynek az egyik kitalálója. 

"Nem lesz semmid és boldog leszel!" - Ez a szlogenjük, amit Németországban már a médiában tolnak! 

Ezt úgy kell érteni, hogy szó szerint minden magántulajdont el akarnak venni az emberektől! Ingatlant, autót, de még a ruhádat sem fogod birtokolni, ha ezt sikerül megvalósítani nekik!!! Gyakorlatilag nevezhetjük hiperkommunizmusnak is, ahol szó szerint minden tárgy, dolog közös. Mindezekhez állandó, totális megfigyelés és kontroll járul! Nemcsak a készpénzt akarják megszüntetni, hanem minden nemzeti valutát is, melyeket felváltana egyetlen digitális "világpénz". Ezzel a legnagyobb baj, hogy abszolút ellenőrzés alatt tartható, a legkisebb szabadságot sem engedi az egyénnek! Egyetlen gombnyomással bárkit bármikor - de akár egész városokat, közösségeket, országokat lehet megbénítani!!! 

Az alapelv az egységesítés az élet minden területén: egy világkormány, egy világhadsereg, stb.

Az élelmiszerellátást is központosítani akarják. Vagyis néhány nagyvállalat kezében lenne az élelmiszergyártás joga és lehetősége. Az egyéni gazdálkodást teljesen el akarják lehetetleníteni! Minden egészséges élelmiszer eltűnne, helyette kizárólag üzemi körülmények között gyártott műkajákat lehetne kapni. (Már elkezdték tönkretenni a magán gazdálkodókat - lásd Kishantos, vagy Hollandia) 

Ami szerintem a legundorítóbb: teljesen szét akarják zilálni a családokat is!!! A gyerekeket elvennék a szülőktől és az állam nevelne belőlük engedelmes rabszolgát!!!

Összefoglalva tehát az "új világrend" mindent elvenni szándékozik tőled, amitől egyáltalán embernek nevezheted magad!!! 

Úgy gondolom minden intelligens ember erkölcsi kötelessége minden tőle telhetőt megtenni ennek a horrorisztikus, embertelen, pszichopata víziónak a megakadályozására!!!

 

Felhívás az "új világrend", a "great reset" terv megakadályozására

https://www.facebook.com/CsefyJoo/videos/224229549783876

 

 

sound by Jbgmusic