Itt különböző pénzteremtési lehetőségekről esik szó, amiket kipróbáltam és jónak tartok.

Fontos, hogy az alább közzétett információk, adatok, tartalmak NEM minősülnek befektetési, pénzügyi tanácsadásnak, ösztönzésnek, ajánlásnak, illetve ajánlattételnek! 

Felhívom mindenki figyelmét, hogy az alábbiakban szolgáltatott információk és tippek a szerző magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Btsz.) 4. paragrafus (2.) bekezdés 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során adott befektetés megfelelőségét csak az adott személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a szerző nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódj részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultálj személyes befektetési tanácsadóval!


Sokan észrevették már, hogy a "hagyományos" pénzügyi rendszer mennyire rosszul működik. Aki megunta, hogy egyre többe kerül fenntartani a megszokott életét, az valamilyen kiutat keres a bankárvilág fogságából. Ilyen kiutat jelent a kripto ökoszisztéma világa. A bankárok által irányított média és a politikusok persze igyekeznek rossz hírét kelteni a kriptóknak, mert azok kívül esnek a hatáskörükön, nem tudják úgy megsarcolni, mint a fiat pénzeket. A kriptók a szabadságot, az anyagi függetlenséget tudják nyújtani a felhasználók számára. És mivel jelenleg felfutóban van ez az új fajta pénzügyi rendszer, számos lehetőséget tartogat, ha valaki pénzt szeretne keresni.


sound by Jbgmusic