Szellemi valóság - belső utazás

Utak a Mennyországba

Sai Baba singing Gayatry Mantra

 Om Mani Padme Hum

Dolphin Dreams

 


 

Mit tehetsz egy beteg, haldokló, elhunyt ismerősödért?

Ez egy egyszerű gyakorlat, melyhez egy hosszú fehér gyertya vagy füstölő szükséges. Fontos, hogy ne sajnálatból tedd a felajánlást, hanem együttérzésből! Ne magad miatt, hanem őérte! Ez nem az önsajnálatról, nem rólad szól; hanem csakis róla, ami számára a legjobb. Te nem tudhatod mi számára a legjobb!
Vedd tenyereid közé a gyertyát vagy füstölőt, minta imatartásban lennének kezeid, a gyertya vagy füstölő csúcsa a tenyered között legyen. Hangolódj rá az illetőre, érezd, amit ő érezhet, akár hol is legyen, engedd az együttérzést, hogy virágba borítson.
Most mondd hangosan:
Kérem a határtalan univerzum végtelen gyógyító energiáját (lehet szeretetenergia vagy kegyelem is)hogy fogadja el tőlem felajánlásként ezt a gyertyát, melyet XY-ért gyújtottam. A legtisztább szándékkal és együttérzésből kérem, hogy XY gyógyuljon meg, amennyiben még van lehetősége ebben a formában a változásra és ezzel semmilyen karmát nem veszek át. Ha nincs erre esélye, kérem a lehető legkönnyebb, legszenvedésmentesebb átmenetelt, a tőle telhető legtisztább szívvel és tudattal képes legyen a békés elengedésre. Kérem a megbékélést, elengedést, együttérzést mindenkire, aki a helyzetben érintett. Váljék kérésem határtalanná és minden érzőlény javára, mindenkiére, kik bárhol bármilyen formában szenvednek, akár fizikailag élnek, akár nem. Ekkor érezheted, láthatod magad előtt a sok fájdalmat a világból és más birodalmakból is; de ettől nem rémülsz meg, hanem mélységes szeretettel az együttérzés energiáját küldöd ki feléjük. Számomra ez csodálatos érzés, melyet könnyek kísérnek.
Elhunyt esetében:
Kérem a határtalan univerzum végtelen kegyelem energiáját, hogy fogadja el tőlem felajánlásként ezt a gyertyát, melyet XY-ért gyújtottam.A legtisztább szándékkal és együttérzésből kérem, hogy XY a tőle telhető legtisztább tudattal menjen végig a halál folyamatán és a halál bardójában, felismreve azt, hogy minden belőle indul ki, mindennel Egy. Kérem, hogy amennyiben a karmája szerint van rá lehetősége, megvilágosodjon, úgy hogy ezzel ne vegyek át tőle negatív karmát. Ha erre nincs lehetősége, kérem a tudat fénye és kegyelme a legszenvedésmentesebb utat adja meg számára és a legszerencsésebb leszületést, mely során önmagára találhat. Váljék kérésem határtalanná és minden érzőlény javára. 

 Fényhalmi Beatrix

 

Forrás: Facebook/Felemelkedők

 

sound by Jbgmusic