Nagyon fontos információk az oltóanyagokról, valódi céljukról!

Dr. Wakefield filmje leleplezi az MMR-autizmus csalást: "Az MMR védőoltás autizmust okoz"!

Oltás volt, van, és reméljük nem lesz soha többé!

Bill és Ted... (5.rész) - Mindenki oltasson (?) 

Bill és Ted... (6.rész) -  Innovációval a nullára

  Forrás:

vilaghelyzete.blogspot.com

 

Mit tehetek az oltások ellen?

A védőoltás bűn.., oltásokról a belgyógyász szemével- Dr. Éber Jenő, Partl Viktória a VNTV adásában 2013.03.

naturahirek.hu/védőoltások

nebancs.hu - A Nebáncsvirág Egyesület honlapja

 

A Raymond Obomsawin által 2009-ben készített dokumentum egyértelműen bizonyítja, és nagyon szemléletesen bemutatja a védőoltások kártékonyságát és szükségtelenségét!


Meddig “oltogathatnak” még minket? Dr. Ébert Jenő válaszol
__________________________________________________

1. Mik a mostani erőviszonyok között a kilátásai a “kötelező helyett a választható védőoltásokért” folytatott törekvéseknek?

Szeretnénk Dr. Kürti Katalinnal együtt elérni, hogy létrejöjjön egy kerekasztal beszélgetés, ahol az oltás-pártiak és az oltás-kritikusok is részt vennének, ahol mindenki kifejthetné a véleményét teljesen normális körülmények között, mindenféle megvádolás és leértékelés nélkül. A végső cél, hogy a most kötelező védőoltások Magyarországon választhatók legyenek. Ha valaki oltani akar oltson, és ha valaki nem akar oltani, azt hagyják békén. Fogadják el, hogy a szülőnek lehessen annyi beavatkozási, illetve beleszólási joga, hogy ha úgy gondolja, azt mondhassa, hogy köszönöm szépen, nem kell az oltás.

2. Közeledik az influenzajárvány, mi a véleménye Önnek most az influenza elleni védőoltásokról?

Nemcsak most, hanem mindig az a véleményem az influenza elleni védőoltásokról, hogy badarság, egy pénzkeresési lehetőség Magyarországon a védőoltás gyártók részére és minden magyar média, minden oltó orvos ezt kritikátlanul elfogadja, holott az influenza elleni oltásoknak komoly mellékhatásaik lehetnek. Életbe vágó mellékhatások, mint például a sertésinfluenza oltás kapcsán kiderült, hogy a betegek narkolepsziások lettek. Annyira megváltozott az életritmusuk, hogy állandóan aludni szeretnének. Nagyon negatív, rossz véleményem van az influenzaoltásról, mert az influenza oltás tulajdonképpen nem hoz semmi pozitívumot a betegnek, hanem minden pozitívum a gyógyszer gyártóké. A tavalyi influenzaoltások hatása, amit elismertek, mindössze 1,5-3% közötti volt, és ezt az amerikai hatóságok, a CDC is aláírta. A tavalyi influenza elleni oltásban benne sem volt az éppen keringő vírus. Valószínűleg valamit rosszul számítottak és az évi vírust nem is tartalmazta az oltóanyag. Egy hatékony propagandával azonban mindent meg lehet csinálni. Az igazság az, hogy ez csak addig tart, amíg ezt állandóan ismételjük. Ha a média, a propaganda-gépezet ezt nem hangoztatná tovább, akkor nagy eséllyel mindez abba is maradna.

3. Hogyan látja, a felelős orvosok gondolkodásmódja meg fog-e változni, át fog-e alakulni az orvosok szellemisége, felelőssége?

Előbb-utóbb igen, de ehhez még valószínűleg nagyon sok idő kell. Egy pár generációval később ez esetleg be fog következni. Meggyorsíthatná a folyamatot, ha az orvosok – most az oltások tekintetében gondolkodunk – nem félnének. Az orvosok félnek a retorzióktól. Próbáljuk megérteni az orvosokat is, akik ugyanolyan nyomás alatt vannak a hivatalos szervek részéről, mint a szülők. Ha nem adnak be oltást, ha a saját fejük után akarnak menni, komoly következményekkel kell számolniuk.

Ezt a rendszert, ezt az egészségügyi diktatúrát, ami ma van itt Magyarországon, ezt kellene egy kicsit megváltoztatni. Az orvosoknak nagyobb lehetőséget kellene kapniuk az önálló ténykedésre, akkor lényegesen gyorsabban változnának a dolgok. Az orvoslásban a nem ártás elvét azoknak is szem előtt kellene tartaniuk, akik nem esküdtek erre, tudva, hogy milyen károkat tudnak okozni a gyógyszerek. A halálokok 3-4. helyén van a gyógyszerek hatásai miatti elmúlás.

Az egészségügyi diktatúra az összes szocialista országra jellemző. Mindegy, hogy Lengyelországról, Csehországról Szlovákiáról, vagy Szlovéniáról beszélünk, ez a régi, a 25 évvel ezelőtti rendszer átépítődött a mostani rendszerekbe. A nem szocialista országokban, a nyugati országokban mindig volt egy úgynevezett szólásszabadság. A szólásszabadságnak az az előnye, hogy az ember kimondhatja, szabadon kinyilváníthatja a véleményét anélkül, hogy valaki egy pár nappal később rászálljon az illetőre. Nem vonják felelősségre, nyugodtan és őszintén kimondhatja a véleményét akkor is, ha az homlokegyenest ellentéte másokéval, az emberek megindokolhatják, hogy mit, miért és hogyan gondolnak. Sajnos egyelőre nálunk ezzel még teljesen ellentétes az, ami van.

Szerkesztette: Horányi Ágnes


 

 

Üvegszilnánkok a HPV vakcinákban!

A Merck háromnegyedmillió oltóanyagot hívott vissza üvegszilánkkal való szennyezettség miatt. Utólag azt állítják, hogy "csupán" 10 db-ban találtak... A 2013. december 16-án visszahívott oltóanyagokat augusztustól hozták forgalomba, tehát közel fél éve veszélyeztették vele a gyermekeket. A gyártó szerint az üvegszilánkokat tartalmazó vakcinával oltottak "enyhe reakciókat fognak csak tapasztalni" (people who receive glass particle injections will only experience “mild reactions.”)

Mi nem vagyunk ennyire optimisták, bár az is igaz, hogy a vakcina - véleményünk szerint - üvegszilánkok nélkül is borzalmasan ártalmas. A Szócska Miklós vezette egészségügyi államtitkárság 1 milliárd Ft közpénzt herdál el idén HPV vakcinákra. Elképzeléseik szerint, valószínűleg az általános iskola 6. osztályos leányait fogják lemérgezni a már többszáz halálesetet és sokezer bénulást kiváltó vakcinával. Reméljük, a diáklányok esze a helyén lesz, s visszautasítják az állam e "nagylelkű ajándékát".

Nem tudható, hogy tudatlanságból-e vagy aljas hátsó fondorlattal időzítik a "kötelezően ajánlott" méreginjekcióval való kampányoltást másik két méreginjekcióval egyidejűleg. Ugyanis a 6. osztályosok az emberi abortum felhasználásával készült MMR és dTAP vakcinákat is kötelezően elszenvedik (bár reméljük, hogy egyre többen megtagadják) - így lehetetlen lesz kideríteni, hogy a majdan bekövetkező súlyos oltási szövődmények és halálesetek a három oltóanyag közül melyiknek "köszönhetők"... Mert - ismerve az állam hozzáállását a témához - az általa "kötelezően ajánlott" injekcióért bizonyára nem vállal még elvben sem felelősséget...

Forrás: http://dprogram.net/2013/12/31/over-half-a-million-gardasil-vaccines-recalled-due-to-glass-particle-contamination/
 
sound by Jbgmusic